Benvinguts al meu nou Bloc!
Us vull donar la benvinguda
amb un pastís de “mançana” d’estil suec, amb petites adaptacions, acompanyat d’un
Streusel d’anous.
¡Bienvenidos a mi nuevo Bloc!
Os quiero dar la bienvenida con una tarta de manzana al estilo sueco, con pequeñas adaptaciones, acompañado de un Streusel de nueces.
Aquest pastís és una opció més
que encertada si us agrada la textura de la fruita un cop ha passat pel forn. Els
trossets de “mançana” que s’incorporen a la mescla base del dolç es van coent
i posant melosos a mesura que avança la cocció. Aquest pastís està dins el forn
entre uns 45 o 50 minuts, temps suficient per a que la fruita es fusioni a la
perfecció amb els altres ingredients.
Esta tarta es una opción más que acertada si os gusta la textura de la fruta una vez fuera del horno. Los trozos de manzana que se incorporan a la mezcla base del dulce se van cociendo y poniendo melosos a medida que avanza la cocción. Esta tarta está dentro del horno entre 45 y 50 minutos, tiempo suficiente para que la fruta se fusione a la perfección con los otros ingredientes.
L’Streusel, mot d’origen
alemany, consisteix en una mescla de sucre, farina i mantega, tot i que
actualment també s’hi afegeixen especies o diferents tipus de fruits secs. En
el nostre cas, l’Streusel que acompanya el pastís que ens ocupa va acompanyat
amb canyella, nous i trossets de "mançana".
Espero que us agradi!
El Streusel,
concepto de origen alemán, consiste en una mezcla de azúcar, harina y mantequilla,
aunque actualmente también se le añaden especias o diferentes tipos de frutos
secos. En nuestro caso, el Streusel que acompaña la tarta que nos ocupa va
acompañado de canela, nueces y trozos de manzana.
¡Espero que os
guste!
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