Com que ja he publicat un post parlant sobre les galetes
no em repetiré massa. L’entrada d’avui està dedicada a dues tipologies d'aquests dolços.
Como ya he
publicado un post hablando sobre las galletas no me repetiré demasiado. La
entrada de hoy está dedicada a dos tipologías de estos dulces.
Per una banda tenim unes galetes cruixents amb xips de
xocolata, elaborades a base de mantega, sucre de canya, sucre blanc, ous i
farina. Per l’altra, tenim unes galetes de mantega, de les quals ja hem parlat en aquest Bloc, farcides amb melmelada de
cirera i d’albercoc.
Por un lado
tenemos unas galletas crujientes con lágrimas de chocolate, elaboradas a base
de mantequilla, azúcar moreno, azúcar blanco, huevos y harina. Por otro lado,
tenemos unas galletas de mantequilla, de las cuales ya hemos hablado en este Blog, rellenas con mermelada cereza y
albaricoque.
Tots dos tipus de galetes són perfectes per acompanyar un
cafè, un té o, senzillament, qualsevol moment en solitud o en bona companyia.
Las dos
opciones son perfectas para acompañar un café, un té o, simplemente, cualquier
momento en soledad o en buena compañía.
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