Què us he de dir de les galetes? Avui en dia n’hi ha de
tots tipus, de diferents sabors, colors, decorades, farcides, dolces, salades,
etc. Actualment acostumen a rebre el nom de cookies, a causa de l’estampida de
mots anglosaxons que es van introduint en el nostre llenguatge.
No deixen de ser un dolç fornejat, de textura més aviat
seca, amb la mida justa per menjar-les d’una queixalada i que aguanten força bé
el pas dels dies.
¿Qué tengo que
deciros de las galletas? Hoy en día hay de todos tipos, de diferentes sabores,
colores, decoradas, rellenas, dulces, saladas, etc. Actualmente acostumbran a
recibir el nombre de cookies, debido a la estampida de términos anglosajones
que se van introduciendo en nuestro lenguaje.
No dejan de
ser un dulce horneado, más bien seco, del tamaño justo para comernos-las de un
bocado y que aguantan muy bien el paso de los días.
Pel que fa a les galetes dolces, els ingredients base
gairebé sempre són mantega, sucre, farina i ous, tot i que en molts casos
incorporen fruits secs, confitures, caramel, xocolata, entre d’altres afegits
que les fan encara més delicioses.
Les galetes que veieu a les fotografies estan elaborades
amb una base senzilla i tradicional, a la qual s’ha afegit xocolata en pols i
xocolata de sabor més intens en forma de trossets ben petits. Això fa que les
galetes tinguin un contrast de sabors, però també en textura, ja que dins la
galeta es poden apreciar els diferents trossets de xocolata.
Respecto a las
galletas dulces, los ingredientes base casi siempre son mantequilla, azúcar,
harina y huevos, aunque en muchos casos incorporan frutos secos, mermelada,
caramelo, chocolate, entre otros añadidos que las hacen aún más deliciosas.
Las galletas
que veis en las fotografías están elaboradas con una base sencilla y
tradicional, a la cual se le ha añadido chocolate en polvo y chocolate de sabor
más intenso en forma de trocitos pequeños. Esto hace que las galletas tengan un
contraste de sabores, pero también de textura, pues en el interior de la
galleta se pueden apreciar los diferentes trocitos de chocolate.
Senzilles, tradicionals i, sobretot, temptadores. Ideals
per marcar-se un detall o dir, en versió llaminera, “T’estimo” a les persones
del nostre voltant.
Sencillas,
tradicionales y, sobretodo, tentadoras. Ideales para marcarse un detalle, o
decir, en versión dulzona, “Te quiero” a las personas de nuestro alrededor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada