El dolç que avui us porto m’agrada presentar-lo com un
pastís de xispetes de xocolata. Avui en dia tenim tendència a anomenar aquests
pastissos Plum cakes, tot i que realment no hauria de ser així.
El dulce que
hoy os traigo me gusta presentarlo como un pastel de chispas de chocolate. Hoy
en día acostumbramos a llamar a estos pasteles Plum Cakes, aunque esto no
debería de ser así.
El Plum cake és un bescuit d’origen britànic, exactament
el que coneixeríem com un pastís de cireres o panses. Ara bé, en l’actualitat
rep el nom de Plum cake tot aquell dolç fornejat dins un motlle en forma rectangular,
porti les fruites anteriorment esmentades o no. El púding anglès ve a ser
pràcticament el mateix, tot i que en aquest cas a l’interior del coc hi ha
trossets de fruita variada, en la majoria dels casos confitada.
El Plum Cake
es un bizcocho de origen británico, exactamente lo que conoceríamos como un
pastel de cerezas o de pasas. En la actualidad recibe el nombre de Plum Cake
todo aquel dulce horneado en un molde en forma rectangular, lleve las frutas
anteriormente mencionadas o no. El búding inglés viene a ser prácticamente lo
mismo, aunque en este caso en el interior de la masa hay trocitos de frutas
variadas, en la mayoría de los casos escarchada.
Es diu que els anglesos van difondre aquest dolç durant
el període de colonització, davant la necessitat de dur a sobre menjar que
pugues suportar els llargs viatges que realitzaven. A més de sucre, ous,
farina, gasificant i llet, la massa porta mantega, ingredient que ajuda a que
el pastís aguanti perfectament uns dies abans d’assecar-se.
Se dice que
los ingleses extendieron este dulce durante el período de colonización, ante la
necesidad de llevar encima comida que soportase los largos viajes que
realizaban. Además de azúcar, huevos, harina, levadura y leche, la masa lleva
mantequilla, ingrediente que ayuda a que el pastel aguante perfectamente unos días
antes de secarse.
En el meu cas, però, tot i que el coc presenta una forma
rectangular, no l’anomenaré Plum Cake, sinó que rebrà el nom que ja us he
presentat a l’inici de la publicació.
A Anglaterra és molt popular a l’hora del té, ja que és
una queixalada ideal per a l’hora d’esmorzar o berenar. Irresistible amb els
trossets de xocolata!
En mi caso,
aunque el bizcocho presenta una forma rectangular, no lo llamaré Plum Cake,
sino que recibirá el nombre que ya he apuntado en el inicio de la publicación.
En Inglaterra
es muy popular en la hora del té, pues es un bocado ideal para la hora de
desayunar o merendar. ¡Irresistible con los trocitos de chocolate!
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