Amb aquest Bloc vull donar a conèixer els dolços que vaig fent. Són les primeres passes per dur a terme, algun dia, un projecte més gran i llaminer. Per qualsevol cosa: edurnezermoduz@hotmail.es MOLTES GRÀCIES! / Con este Bloc quiero dar a conocer los dulces que voy realizando. Son los primeros pasos para llevar a cabo, algún día, un proyecto mayor y más dulzón. Para cualquier cosa: edurnezermoduz@hotmail.es ¡MUCHAS GRACIAS!
RECEPTES I FOTOGRAFIES FETES PER MI / RECETAS Y FOTOGRAFÍAS HECHAS POR MI

dimarts, 10 de febrer de 2015

Més galetes! / ¡Más galletas!

Com que ja he publicat un post parlant sobre les galetes no em repetiré massa. L’entrada d’avui està dedicada a dues tipologies d'aquests dolços.

Como ya he publicado un post hablando sobre las galletas no me repetiré demasiado. La entrada de hoy está dedicada a dos tipologías de estos dulces.
Per una banda tenim unes galetes cruixents amb xips de xocolata, elaborades a base de mantega, sucre de canya, sucre blanc, ous i farina. Per l’altra, tenim unes galetes de mantega, de les quals ja hem parlat en aquest Bloc, farcides amb melmelada de cirera i d’albercoc.

Por un lado tenemos unas galletas crujientes con lágrimas de chocolate, elaboradas a base de mantequilla, azúcar moreno, azúcar blanco, huevos y harina. Por otro lado, tenemos unas galletas de mantequilla, de las cuales ya hemos hablado en este Blog, rellenas con mermelada cereza y albaricoque.
Tots dos tipus de galetes són perfectes per acompanyar un cafè, un té o, senzillament, qualsevol moment en solitud o en bona companyia.

Las dos opciones son perfectas para acompañar un café, un té o, simplemente, cualquier momento en soledad o en buena compañía.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada