Amb aquest Bloc vull donar a conèixer els dolços que vaig fent. Són les primeres passes per dur a terme, algun dia, un projecte més gran i llaminer. Per qualsevol cosa: edurnezermoduz@hotmail.es MOLTES GRÀCIES! / Con este Bloc quiero dar a conocer los dulces que voy realizando. Son los primeros pasos para llevar a cabo, algún día, un proyecto mayor y más dulzón. Para cualquier cosa: edurnezermoduz@hotmail.es ¡MUCHAS GRACIAS!
RECEPTES I FOTOGRAFIES FETES PER MI / RECETAS Y FOTOGRAFÍAS HECHAS POR MI

diumenge, 22 de març de 2015

Welsh cakes / Pastissets gal·lesos / Pasteles galeses

Com ja sabeu, m’encanta apropar-vos una mica més a la gastronomia llaminera d’altres llocs, és per això que avui us presento aquests Welsh cakes, uns dolços típicament gal·lesos.

Cómo ya sabéis, me encanta acercaros un poco más a la gastronomía más dulzona de otros sitios, así pues hoy os presento estos Welsh cakes, unos dulces típicamente galeses.
Els ingredients que s’utilitzen per a la preparació d’aquestes delícies són farina, ou, mantega, sucre, panses o fruita confitada i espècies com canyella o nou moscada. Acostumen a ser de formes circulars, d’entre 1 i 1’5 cm de gruix.
Tradicionalment, es couen damunt una planxa de ferro colat, anomenada bakestone, la qual també els aporta un altre nom diferent al de Welsh cakes: bakestones.

Los ingredientes que se utilizan para su preparación son harina, huevo, mantequilla, azúcar, pasas o fruta confitada y especias como la canela y la nuez moscada. Acostumbran a ser circulares, de entre 1 y 1'5 de espesor.
Tradicionalmente, se cuecen sobre una plancha de hierro fundido, llamado bakestone, utensilio que les otorga otro nombre distinto al de Welsh Cakes: bakestones.

Es poden menjar freds o calets, amb una mica de sucre per sobre o sense, sols o farcits de melmelada o mantega i són perfectes per acompanyar el té.

Se pueden comer fríos o calientes, con un poco de azúcar por encima o sin, solos o rellenos de mermelada o mantequilla y son perfectos para acompañar el té.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada