Amb aquest Bloc vull donar a conèixer els dolços que vaig fent. Són les primeres passes per dur a terme, algun dia, un projecte més gran i llaminer. Per qualsevol cosa: edurnezermoduz@hotmail.es MOLTES GRÀCIES! / Con este Bloc quiero dar a conocer los dulces que voy realizando. Son los primeros pasos para llevar a cabo, algún día, un proyecto mayor y más dulzón. Para cualquier cosa: edurnezermoduz@hotmail.es ¡MUCHAS GRACIAS!
RECEPTES I FOTOGRAFIES FETES PER MI / RECETAS Y FOTOGRAFÍAS HECHAS POR MI

dimecres, 4 de març del 2015

Pastís de formatge / Pastel de queso

Avui arribo amb un dels dolços que gairebé mai fallen. Un pastís de formatge, fresc, cremós i amb una cruixent base de galeta.

Hoy vengo con uno de los dulces que casi nunca fallan. Un pastel de queso, fresco, cremoso y con una crujiente base de galleta.
Hi ha moltes versions d’aquest pastís, amb forn i sense, però en aquest cas els ingredients són formatge crema, sucre, nata, gelatina neutra, galetes, mantega i una mica de melmelada de fruits del bosc per decorar.

Hay muchas versiones de este pastel, con horno o si él, pero en este caso los ingredientes son queso crema, azúcar, nata, gelatina neutra, galletas, mantequilla y un poco de mermelada de frutas del bosque para decorar.
És un dels dolços mes antics del món que utilitzen làctics en a la seva producció, ja consta a l’obra culinària de Marcus Porcius Cato, anomenada De Agricultura.
Com ja he dit, aquesta és una de moltes receptes de pastís de formatge. Anirem veient i tastant noves versions, incloses les que necessiten forn.

Es uno de los dulces más antiguos del mundo que utilizan lácteos en su producción, ya consta en los manuales culinarios de Marcus Porcius Cato llamados De Agricultura.
Como ya he dicho, esta es una de muchas recetas de pastel de queso. Iremos viendo y probando nuevas versiones, incluidas las que necesitan horno.
I bé, en voleu un trosset? Per llepar-se els dits!

Y bien, ¿queréis un trocito? ¡Para chuparse los dedos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada