Avui arribo amb un dels dolços que gairebé
mai fallen. Un pastís de formatge, fresc, cremós i amb una cruixent base de
galeta.
Hoy vengo con uno de los dulces que casi nunca fallan. Un pastel de queso,
fresco, cremoso y con una crujiente base de galleta.
Hi ha moltes versions d’aquest pastís,
amb forn i sense, però en aquest cas els ingredients són formatge crema, sucre,
nata, gelatina neutra, galetes, mantega i una mica de melmelada de fruits del
bosc per decorar.
Hay muchas versiones de este pastel, con horno o si él, pero en este caso
los ingredientes son queso crema, azúcar, nata, gelatina neutra, galletas,
mantequilla y un poco de mermelada de frutas del bosque para decorar.
És un dels dolços mes antics del món que
utilitzen làctics en a la seva producció, ja consta a l’obra culinària
de Marcus Porcius Cato, anomenada De Agricultura.
Com ja he dit, aquesta és una de moltes
receptes de pastís de formatge. Anirem veient i tastant noves versions,
incloses les que necessiten forn.
Es uno de los dulces más antiguos del mundo que utilizan lácteos en su
producción, ya consta en los manuales culinarios de Marcus Porcius Cato llamados De Agricultura.
Como ya he dicho, esta es una de muchas recetas de pastel de queso. Iremos
viendo y probando nuevas versiones, incluidas las que necesitan horno.
I bé, en voleu un trosset? Per
llepar-se els dits!
Y bien, ¿queréis un trocito? ¡Para chuparse los dedos!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada