Amb aquest Bloc vull donar a conèixer els dolços que vaig fent. Són les primeres passes per dur a terme, algun dia, un projecte més gran i llaminer. Per qualsevol cosa: edurnezermoduz@hotmail.es MOLTES GRÀCIES! / Con este Bloc quiero dar a conocer los dulces que voy realizando. Son los primeros pasos para llevar a cabo, algún día, un proyecto mayor y más dulzón. Para cualquier cosa: edurnezermoduz@hotmail.es ¡MUCHAS GRACIAS!
RECEPTES I FOTOGRAFIES FETES PER MI / RECETAS Y FOTOGRAFÍAS HECHAS POR MI

dimarts, 26 de maig del 2015

Panets dolços / Panecillos dulces

Ja sabeu què penso de la rebosteria industrial. Productes carregats de conservants, colorants i altres substàncies que millor estalviar-nos. Doncs bé, l’alternativa la tenim a les nostres mans, mai millor dit. Una idea molt bona i atractiva són aquests panets dolços, fets al forn, evitant fregits, fet que encara els fa més saludables.

Ya sabéis que pienso de la bollería industrial. Productos cargados de conservantes, colorantes y otras sustancias que mejor evitar. Pues bien, la alternativa la tenemos en nuestras manos, nunca mejor dicho. Una idea muy rica y atractiva son estos panecillos dulces, hechos en el horno, evitando frituras, haciéndolos aún más saludables.
Els ingredients principals són farina, ous, mantega, llet, impulsor i essències que potencien el seu sabor. Els temps de repòs són importantíssims per tal d’obtenir una molla esponjosa i humida, a la vegada que tenim una capa exterior una mica més consistent però gens seca. La descripció no deixa de ser molt similar a la de qualsevol pa dolç.

Los ingredientes principales son harina, huevos, mantequilla, leche, levadura y esencias que potencian su sabor. Los tiempos de reposo son muy importantes para obtener una miga esponjosa y húmeda, a la vez que tenemos una corteza más consistente pero nada seca. La descripción es muy similar a la de cualquier pan dulce.
Es poden acompanyar de dolç o salat, calents, freds, torrats, passats per la planxa, com més us apeteixin. El cas és que són perfectes per esmorzar o berenar. Molts cops val la pena invertir part del nostre temps en petites coses que poden millorar la nostra qualitat de vida.

Se pueden acompañar de dulce o salado, calientes, fríos, tostados, pasados por la plancha, cómo más os apetezcan. El caso es que son perfectos para almorzar o merendar. Muchas veces vale la pena invertir parte de nuestro tiempo en pequeñas cosas que pueden mejorar nuestra calidad de vida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada