Amb aquest Bloc vull donar a conèixer els dolços que vaig fent. Són les primeres passes per dur a terme, algun dia, un projecte més gran i llaminer. Per qualsevol cosa: edurnezermoduz@hotmail.es MOLTES GRÀCIES! / Con este Bloc quiero dar a conocer los dulces que voy realizando. Son los primeros pasos para llevar a cabo, algún día, un proyecto mayor y más dulzón. Para cualquier cosa: edurnezermoduz@hotmail.es ¡MUCHAS GRACIAS!
RECEPTES I FOTOGRAFIES FETES PER MI / RECETAS Y FOTOGRAFÍAS HECHAS POR MI

diumenge, 14 de juny de 2015

Pa de plàtan i nous / Pan de plátano y nueces

Existeixen diferents opcions ben llamineres per fer un esmorzar com Déu mana, per això avui us en presento una d’elles. Si us agraden els plàtans, el pa de plàtan us encantarà. Es tracta d’una recepta molt popular als EEUU i coneguda arreu gràcies a la cadena Starbucks.

Existen muchas opciones muy dulzonas para tomar un desayuno como Dios manda, por eso hoy os presento una de tantas. Si os gustan los plátanos, el pan de plátano os encantara. Se trata de una receta muy popular en los EEUU y conocida gracias a la cadena Starbucks.
Aquest dolç s’elabora amb el puré resultant de dites fruites, farina, mantega, ous, impulsor i, en ocasions, amb nous trossejades. Tot i que s’anomeni pa, la seva textura és més similar a la d’un coc, una mica més densa però humida a la vegada.  És una molt bona opció per aprofitar els plàtans que comencen a estar massa madurs, i així obtenir un producte molt bo i nutritiu.

Este dulce se elabora con el puré resultante de dichas frutas, harina, mantequilla, huevos, levadura química y, en ocasiones, nueces troceadas. Aunque se llame pan, su textura es más similar a la de un bizcocho, un poco más densa y húmeda a la vez. Es una opción genial para aprovechar los plátanos que empiezan a estar demasiado maduros, y así obtener un producto muy bueno y nutritivo.
Així doncs, si busqueu el sabor agradable del plàtan, apunteu a la vostra llista de deures tastar aquest pa!  

Así pues, si buscáis el sabor agradable del plátano, apuntad en vuestra lista de deberes probar este pan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada